• Telefon: 0745 264 252

Găzduire domeniu, prețuri ieftine și pachete de calitate.

Ce trebuie să știți când alegeți un pachet de găzduire

În primul rând, pentru a înțelege exact ce înseamnă o găzduire web puteți foarte ușor să asociați mediul virtual cu mediul real. Găzduirea în mediul virtual este locul unde îți poți adaugă imagini, fișiere, video într-un mod privat sau public și să ai acces la aceste informații de la orice calculator, telefon sau tabletă cu o simplă conexiune la internet.

De exemplu, vă puteți imagina în viața reală că vă cumpărați un teren de 1.000 metri pătrați fără utilități prea multe dar unde vă puteți construi o casă, vă puteți parca mașina, însă în limita a cei 1.000 de metri pătrați dar, fără acces la apă, fără gaze, fără curent electric! Oare se merită? Credeți că este un spațiu bun ?

În viața virtuală este acelaș fenomen. Vă puteți achiziționa un pachet de găzduire web de 1G unde vă puteți depozita fișiere web, imaginni, etc.. în limita spațiului pentru care plătiți însă cu "utilități"limitate.

GĂZDUIRE DOMENIU

NU vă grăbiți să alegeți un pachet numai pentru spațiul de găzduire.

Nu este cel mai important lucru când faceți această alegere. Așa cum am spus mai sus, trebuie să luați în calcul și utilitățile de care dispuneți.

De exemplu, de ce să plătiții o sumă de bani pentru găzduire domeniu de 3 G unde vă puteți găzdui numai un singur domeniu dacă doriți să faceți un site de prezentare? În general pentru un astfel de site este suficient 300-400 M.

Căutați să fie un servicu de calitate din punct de vedere tehnic, serverele să fie cât mai performanțe, să aveți resurse cât mai multe cum ar fi:

  • Pachetele de găzduire shared să fie pe servere cu tehnologie SSD.
  • Să puteți găzdui minim 2 domenii.
  • Să puteți instala o platformă CMS direct din cPanel.
  • Să puteți instala certificate SSL.
  • Să vă puteți creea un număr cât mai mare de adrese de e-mail.
  • Să poată rulă cu ultimele versiuni de PHP și MySQL.

Și lista poate continua însă acestea sunt unele din cele mai importante elemente la achiziționarea unui pachet de găzduire domeniu.

Cât poate costa găzduirea unui domeniu?

În general prețul poate începe de la 50 RON/ an. Marea majoritate afișează prețul în Euro pe lună, însă noi preferăm să afișăm prețul în RON pe an deoarece este mai ușor de înțeles pentru clienți.

Am văzut că prețurile diferă destul de mult de la un provider la altul însă cel mai important aspect de care să țineți cont este calitatea serverelor, informați-va foarte bine înainte, căutați păreri despre serviciile respective cât mai multe.

Dacă doriți anumite informații despre pachetele noastre de găzduire domeniu nu ezitați să ne contactați la 0745 26 42 52 pentru mai multe detalii.

Copyright© Host Profesional