Modalități de plată

Toate comenzile se fac direct pe site. Pașii de urmat sunt:

 1. Se alege un pachet:
  • Pentru a comanda un domeniu se intra pe pagina domenii se completeaza formularul si se urmeaza pasii.
  • Pentru a comanda un pachet de se intra pe pagina respectiva se alege pachetul si se apasa pe butonul de comanda din dreptul pachetului respectiv , dupa care se urmeaza pasii comenzii .
 2. Se completeaza cu toate informatiile necesare pe parcursul comenzii , iar la final in cazul in care sunteti deja client click pe link-ul de logare , iar daca sunteti client nou completati cu datele dvs. de contact.
 3. Vi se emite o factura proforma:
  • Achitati prin Transfer bancar ( transfer online, depunere numerar sau OP ) veti fi redirectionati catre proforma dvs. (deasemenea vi s-a trimis proforma si pe email) . Impreuna cu aceasta proforma puteti achita dupa cum doriti dvs : depunere numerar la orice filiala BRD , OP de la orice banca aveti dvs. cont , Internet Banking la banca dvs.
 4. Dupa ce plata a fost efectuata:
  • Daca doriti grabirea procesului puteti trimite o copie a op-ului pe fax/email (le aveti trecute pe proforma) . Imediat ce primim confirmarea dvs. si totul este ok , va confirmam plata , va activam pachetele/domeniile si va trimitem toate datele de administrare pe email.
 5. Se verifica email-ul si se urmeaza pasii indicati in email-ul cu datele de administrare .
 6. Domeniul si hostul nu sunt rezervate decat dupa efectuarea platii. Daca plata este facuta cu intarzaiere altcineva poate lua un domeniu cu aceeasi denumire. Prioritate are cel care a achitat primul.

Copyright© Host Profesional